slo_flag_greyedpng  en_flagpng      

HemoTržnica

Na tej spletni podstrani bodo med drugim predstavljene osebe z motnjami strjevanja krvi, ki se ukvarjajo s poslovno ali drugo sorodno dejavnostjo. Na ta način jih želimo podpreti pri njihovem trudu in boju za boljše življenje. Prav tako bo podstran namenjena "malim oglasom" v naši hemofilični skupnosti, zato če kdo karkoli želi morda prodati, kupiti, ali npr. da nekaj išče, ali pa želi nekaj zamenjati, podariti, itd., je vedno dobrodošel. Seveda naj bo vsebina oglaševanega primerna dejavnosti s katero se soočamo na spletnih straneh HaemophAmicus oz. naj bo v povezavi z njo.

Predhodno željeno vsebino lahko pošljete na info@haemophamicus.eu 


AMADEJA MLAKAR
Dejine kvačkarije

Amadeja ustvarja pod umetniškim imenom Dejine kvačkarije. Kvačkanja se je naučila popolnoma nepričakovano, ko je v prejšnji službi pomagala učencem pri uri gospodinjstva. Volna, preje in pisane barve pa jo privlačijo že od nekdaj, zato je kmalu posegla po kvački tudi sama v prostem času. Od prvotnih šalov so kmalu začele nastajati rožice, ki jih zares obožuje, pleti, dekorativno sadje, ninice, medvedki, ... "Izdelkov je nešteto, prilagajam se željam naročnikov in puščam domišljiji prosto pot", pravi Amadeja.
Ob posebnih priložnostih pa rada ustvarja tudi vizitke za rojstne dneve in praznične dni. 

dejinejpg

Amadejo in njene dejavnosti lahko najdete:

Podprimo Amadejo pri njenem nadaljnjem delu.

DEJAN in BOŠTJAN SKOK
Gostilna & Bar Skok

V bližini Ilirske Bistrice, natančneje na Baču pri Knežaku stoji prijetna domača gostilna z dobro domačo hrano. Dnevno v dopoldanskem času nudijo v gostilni malice, čez dan pa različne domače narezke. Med vikendom pa vam postrežejo s slastnimi pizzami ter burgerji, znani so tudi po enkratnih kulinaričnih dogodkih in doživetjih. "Prirejamo dužabna srečanja za zaključne družbe in degustacije in nudimo velik izbor vin, katera priporoča sommelier II. stopnje" so sporočili skrbni lastniki gostilne. 

IMG_3380jpg

Gostilno in bar Skok najdete:

Podprimo Dejana in Boštjana ter ob priliki obiščimo gostilno Skok.


hemotrznica1jpg

Metuljčki za intravenozno injiciranje

Podarim večje število sterilnih metuljčkov TERUMO® Surshield® Surflo® 0,50 x 19 mm 25Gx¾ (oranžne barve), z rokom trajanja vse do leta 2024.
Za prevzem oz. dostavo se lahko dogovorimo preko elektronske pošte: info@haemophamicus.eu
Renato

terumo copyjpg


MATEJ SEREC
Pridelava domače zelenjave

Matej se ukvarja s kmetijstvom in pridelavo zelenjave v Prekmurju. Na domačiji v Satahovcih skrbi za obdelovanje zemlje, katera bogato rodi domačo zelenjavo. Tudi živinoreje - primarno prašičereje na kmetiji ne manjka. Pri Mateju lahko najdete hren, zelje, krompir, korenje, rdečo peso, žito in solato. Poleg prodaje zelenjave je možna tudi njena dostava na dom, skladno s predhodnim dogovorom.

MSerec 2jpg

Mateja in domačo prekmursko zelenjavo lahko najdete:

Podprimo Mateja, da bo lahko še naprej gojil domačo zelenjavo in se na kmetiji ukvarjal z živinorejo.  


DRAGO BUBNJAR
Logistika, trgovina in storitve

Drago se ukvarja s prevozništvom in logistiko. Strankam preko podjetja ponuja karseda raznovrstno paleto prevoznih možnosti po celi Evropi. Podjetje Manever, d.o.o., organizira prevoz tovora od najmanjšega paketa pa vse do kompletnih pošiljk, prav tako tudi prevoze tovora izrednih dimenzij.
V bodoče načrtujejo potniške prevoze oz. izpopolnjeno storitev poslovnih prevozov - za udoben prevoz poslovnežev na sestanke po Evropski Uniji.
Poslovanje so dopolnili še z dodatnimi storitvami, ki so jih leta 2013 prenesli na novoustanovljeno podjetje Karus, d.o.o., kjer poleg prevozov nudijo storitve selitev, skladiščenja, izposoje vozil ter računovodske storitve.

  • Prevozi in selitve

Pri podjetju Karus, d.o.o., so pred časom dodali storitev osebnega trenerstva, saj se je Drago, zaradi izpopolnjevanja lastnega znanja, lotil polaganja licence za osebnega trenerja, izpit uspešno opravil in licenco tudi pridobil. Drago se fokusira na športne poškodbe, kjer je princip treninga zelo podoben vadbi oz. fizioterapiji pri hemofiliji - pričeti počasi in previdno, a vztrajno povečevati intenziteto prizadetega sklepa/mišice, ...


Dragota in njegove storitve lahko najdete:

  • na spletni strani podjetja Manever,
  • preko elektronske pošte: info@manever.si,
  • na telefonskih številkah: (02) 720 78 38 ali (02) 720 78 46,
  • po faksu: (02) 720 78 39,
  • na mobilni telefonski številki: 040 415 408,
  • preko Skype-a: manever.logistika

Podprimo Dragota na njegovi poslovni poti.