slo_flag_greyedpng  en_flagpng      

Kongres Evropskega združenja za hemofilijo in sorodne motnje -  EAHAD 2023

Eahad2023png

Po dveh letih srečanj, ki so se odvijala virtualno, poteka tokratni 16. letni kongres Evropskega združenja za hemofilijo in sorodne motnje, EAHAD 2023, v Manchestru ter tudi preko spleta, od 7. do 10. februarja 2023.

Cilji EAHAD-a so spodbujati izobraževanje, podpirati raziskave in izboljšati klinično oskrbo ter življenje bolnikov z dednimi ali pridobljenimi motnjami strjevanja krvi. Letni kongres ponuja priložnost za izboljšanje znanja in boljše razumevanje najnovejših znanstvenih dosežkov, hkrati pa nam omogoča, da predstavimo najnovejša dognanja in komuniciramo z zdravniki, medicinskimi sestrami, fizioterapevti, psihosocialnimi strokovnjaki in z vsemi drugimi delavci zdravstvene oskrbe, ki sodelujejo na našem področju.

Prizorišče kongresa je Manchester Central Convention Complex, preurejena nekdanja manchesterska centralna železniška postaja. Nahaja se na osrednji lokaciji med dvorano Bridgewater Hall ter Muzejem znanosti in industrije. 
Spletno komponento letnega kongresa bo ponovno omogočila izvedba vrhunske virtualne platforme, preko katere bodo lahko udeleženci sodelovali, komunicirali ter se z njo izobraževali..

"Veselimo se, da vas lahko pozdravimo v Manchestru in na spletu, za kar smo prepričani, da bo nepozabna znanstvena izkušnja", je zapisal profesor Mike Makris, predsednik kongresa EAHAD 2023.


Odzivi na #EAHAD2023


Teme satelitskih simpozijev

CSL BEHRING

SANOFI

SOBISatelitski simpozij je forum, ki vabi k izmenjavi mnenj ter informacij o najrazličnejših in najbolj aktualnih medicinskih temah. Satelitski programi, povezani z obsežnimi medicinskimi kongresi, so pogosto organizirani ali vsaj napovedani precej vnaprej.

PFIZER

NOVO NORDISK

SPARK

BIOMARIN

. . .

BAYER

LFB BIOMEDICAMENTS

OCTAPHARMA


Spoznaj vsebine kongresov #EAHAD 2022 in #EAHAD2021

EAHAD2022png

EAHAD2021png