#thisway - ostanimo fizično aktivni! Pridruži se kampanji tudi ti.

Vrača se kampanja telesne dejavnosti, imenovana #thisway. Njen namen je spodbujanje in zavedanje, da ostanemo stalno telesno aktivni, prav tako tudi v času epidemije Covid-19.

Pridružimo se Evropskemu konzorciju za hemofilijo vsak zadnji teden v mesecu na Facebook-u, v živo, kjer bo za nasvete, vaje in veliko zabave poskrbel fizioterapevt. Prvo virtualno #thisway srečanje hemofilikov in oseb s sorodnimi krvnimi motnjami je bilo v ponedeljek, 27. aprila 2020, ob 19. uri, vodila pa ga je fizioterapevtka Greta Baronaite iz Litve, poznana tudi nekaterim slovenskim hemofilikom, ki so se udeleževali košarkarskega kampa v litvanskem Birštonasu. Priložnost srečati pa smo jo imeli tudi na nekaterih konferencah širom Evrope.

1-gr4jpg
Posnetek celotne vadbe si lahko ogledate na facebook strani EHC-ja


PREDHODNE OBJAVE SPLETNEGA DNEVNIKA HAEMOPHAMICUS



Tako imamo tudi v Sloveniji priložnost, da poleg fiziotearpije na daljavo, ki poteka preko aplikacije na pametnih telefonih, izkoristimo čas, ki nam ga namenjajo fizioterapevti iz tujine in z različnimi vajami poskrbimo za izboljšanje naše fizične kondicije.

1-thiswayyjpg

Spletni dnevnik HaemophAmicus s 27. aprilom 2020 odpira sezonsko kampanjo #thisway v Sloveniji, za hemofilike, osebe s sorodnimi krvnimi motnjami, njihove svojce, prijatelje, zdravstveno in strokovno osebje ter vse, ki so kakorkoli povezani z motnjami strjevanja krvi. Trajala bo do 27. septembra 2020. V tem času pa bomo pod ključnikom #thisway zbirali fotografije naših športnih, rekreativnih in drugih fizičnih aktivnosti doma, v naravi, na počitnicah, potovanjih, ..., in jih objavljali družabnih omrežjih ter v galeriji na tem spletnem mestu. Pod ključnikom #thisway.

Delimo rekreativne dejavnosti z drugimi in jih na ta način vzpodbujajmo, da ostanejo aktivni.

RB


1-twjpg  #HaemophAmicus

1-fbjpg  stran: HaemophAmicus

1-igjpg  #HaemophAmicus

1-ytjpg  HaemophAmicus EU

1-linkedinjpg  HaemophAmicus eu